Lååång dag

Efter skolan åkte jag och Linnéa til hennes häst och red. Det var väldigt trevligt, dock var hästen svår. Efter en stunds kämpande gav jag upp och bad Linnéa sitta upp istället och hon sa faktiskt att hon var ovanligt pigg, så det var inte bara bristande förmågor hos min sida. Faktiskt. Sen åkte vi in till NFK och käkade pizza en stund innan min ridlektion. Jag red Brilliant och hoppning stod på dagens schema. Det gick rätt så bra, lite snabbt kanske. Nu har jag just kommit hem och borstat och fodrat mina hästar. Jag klappade lite extra på Verona eftersom jag saknade henne rätt mycket efter (och under) mina misslyckade ritter. Nu ska jag strax sova och imorn ska jag vara Posh Spice hela dagen faktiskt. Jag känner att jag måste komma in mer i det Poshiga tänket liksom. Och jag ska ge järnet på ensemblen. Grr.
<-- Jag imorgon. Fast jag ska ha fötter.

H4tA_mAttE_43V3R_91

Nu har jag avklarat de nationella proven i matematik B. Så ni vet. Det var roligt och lärorikt och jag älskar matte ännu mer än vanligt. Jag ska fråga om jag kan ändra mina IV:n till trean och istället för alla språkkurser få läsa matte C, D och E. Nu kom Henrietta in i datasalen och kastade sig storgråtandes i Jonnys famn. Det var visst någon mvg-fråga hon inte löste. Åh.

Just nu sitter jag och lyssnar på Beyoncé's Halo från I AM... SASHA FIERCE. Låten kanske inte är så jättebra men hon sjunger så förbannat coolt och bra. Typ wailen vid 1:43. Vafan är det liksom?


Jag på familjekonserten när jag sjöng Halo-wailen.

Die brat, die!

Blondinbella-jävel ska ju som bekant (?) vara med i storsatsningen "Orion" i sommar. Det är en "mörk ungdomsfilm men med ett bra budskap" (http://blondinbella.se/). Och det värsta är att hon av alla brudar på denna jord, ska få spela mot ingen mindre än Filip Berg! Skandal! Jag är ledsen in i själen. Fatta! FILIP BERG!!! Så - Filip (du läser med all säkerhet detta, så våga inte ignorera mig) - om dina politiska ideologier inte överensstämmer med Isabellas, om du inte är så förtjust i pipiga röster som Isabellas, om du inte föredrar plastiga blondiner med fejkat samhällsengagemang som Isabella, om du inte samtycker med hela pappa-betalar-konceptet som Isabella gör, etc etc i all oändlighet, är du mycket välkommen att ringa mig! Närsomhelst, hursomhelst. Jag dumpar Måns Zelmerlöw och Darin för dig. I'll wait for you.



 


Sky + matematik = FAIL

Idag utspelade sig vårens terminuppspel på musikgymnasiet. Det var kul att höra folk man aldrig hört förut (typ alla ettor). Jag hade glömt bort hur Linnéa Nolér låter och liksom glömt bort hennes vackra stämma. Så det var ju roligt med en återuppfriskning av minnet. Mina egna prestationer var inte direkt på topp. Jag var fruktansvärt okoncentrerad när jag skulle spela cello och gjorde ett flertal slarvfel och kom på mig själv att i tanken vandra iväg och undra vad det skulle serveras till lunch och dylikt. Sjungandet var värre än så. Det var inte ens lite bra. Det är inte ens värt att nämna. Hej då.

Efter terminsuppspelet hade jag och Stéphan (eller Stefan som jag skulle stava det) gemensam lektion hemma hos Ingrid. Det var rätt kul. Vi spelade ett väldigt mordent stycke som hette Haunted House. Samtidigt som man spelade knäppa grejer skulle man berätta en historia typ. Wierd.

Efter skolan åkte jag till Jespers jobb för att, med stor sorg i hjärtat, lämna tillbaka nycklar till hans sjukt snygga, underbara, fantastiska, otroliga, sagolika, oerhörda, fenomenala, fabulösa, osannolika, lysande, hissnande, stiliga, tjusiga, eleganta, urläckra, ståtliga, dekorativa, praktfulla, storslagna, tilldragande, förtjusande, attraktiva och gediget inredda lägenhet. Men jag lär nog se den igen. (Sky, snälla, kan du städa åt mig? Typ så.)

Nu allihopa ska jag, hör och häpna, ut och springa. Det ska bli förskräckligt roligt att upptäcka den mytomspunna skogen runt Nartorp. För syns skull tar jag med mig ett grimskaft så att det ser ut som jag har varit och lämnat hästarna i nån hage, ifall jag stöter på någon  alltså. Det får ju inte se ut som om att jag - hemska tanke - är ute och motionerar på något vis! Sen blir det matte-matte-matte-matte. Jävla bajsnationella. Eftersom jag vet att jag ändå kommer faila och blir tvungen att göra För-er-som-är-sämst-och-inte-ens-klarar-G-hahaa!-provet i juni, så kan jag lika gärna skita i att plugga. Tänk vilken kort och extremt icke-ansträngande dag det blir om jag skulle ta och befinna mig i provsalen på utsatt tid, men sedan skriva provet väldigt fort och väldigt slarvigt och sen ha ledigt resten av dagen! Åh! Lucky me I don't have gemu sen like vissa andra.


Nu bär det av ut i skogen, hej och gå. Over and out. ♥

If U Seek Amy

Nu sitter jag och lyssnar på If U Seek Amy, som jag har haft i huvudet hela morgonen. Jag tycker att det är roligt att Brittan är så rätt fram och ger tydliga budskap. I texten låter titeln på låten som F-U-C-K me. Och det är nog ingen slump.

Love me, hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy (f u c k me)



Brittan på gamla goda tiden.

Grattis Olle

Idag fyllde Olle 19 så jag åkte hem till honom på morgonen och grattade på en lång håltimme. Sen hade jag cellolektion som gick sådär svinbra ni vet. Sen åkte jag hem typ. En kort skön dag. Väl hemma gjorde jag stallet på en gång istället för att skjuta upp det till sista sekund, ett mycket bra beslut! Imorgon är det party för Olle och Martin och jag planerar att åka moppe till platsen för att kunna åka hem tidigt nästa dag. Det ska bli roligt. Hoppas det inte regnar och att inga poliser är ute (jag kör klass 1-moped utan tillstånd, sånt ska man för övrigt inte skriva på en publik plats va?). Hursomhelst ska det bli kul med en paus från den fruktansvärt stressiga vardagen. Nu gjorde jag en quiz på Facebook som förslog att jag skulle börja jobba på mitt inre om jag inte ville bli ensam och illa omtyckt om några år. Det var lite roligt faktiskt. Nu ska jag äta! Hejdå. 
 
Grattis Pixie, käre vän, till dina triumfer. Att bemästra främmande domän med framgång är alltid stimulerande.
Slänger, helt utan anledning, med en bild på stunden innan jag och Verona äntrar dressyrbanan. Jag ser så.. Förnäm ut i mitt hårnät. I verkligheten iallafall.



Ändrade planer

Jag kom just på att Olle fyller år imorgon. Alltså får jag skjuta upp det där med döendet. Aldrig får man lugn och ro.

Suicidal övervägan

Idag har jag övat hela dagen och har ont i alla lemmar som finns. Jag har pluggat som en jävla gnu och har ont i huvudet nu. Mina föräldrar hatar på mig, min pojkvän dissar mig, mina vänner är ignoranta, ett moppegäng var oförskämt när jag för mig själv stod och grät som en idiot på allmän plats, hästarna var jobbiga när jag skulle ta in dem, katten rev mig, en annan katt spydde i min säng, alla mina kläder är smutsiga, jag är smutsig, jag kan inte sluta gråta, jag har tusen läxor som ska göras och slutligen är det väldigt kallt i mitt rum. Jag hatar mitt liv och överväger att dö. Kola vippen. Lämna in skorna. Blåsa ut ljuset. Kila runt hörnet. Ha ihjäl mig. Bita i gräset. Duka under. Dra till de sälla jaktmarkerna. Ta ner skylten. Trilla av pinn. Vika in kepsen. Nu kanske det verkar lite skämtsamt bara för att jag inte skriver på fullaste allvar. Men jag är sjukt deprimerad på riktigt. Nu vet ni det. Nu ska jag sova. Hoppas jag dör i sömnen så jag slipper hitta på ett bra sätt. Godnatt. 

(För övrigt sökte jag nyss på självmordsmetoder på Wikipedia, riktigt intressant. Tänk vad man kan hitta på.)

Frukostalternativ

Nu ska jag härmed avslöja en fruktansvärt fantastisk kulinarisk upplevelse för alla som tröttnat på Risi Frutti och yoghurt. Ät Keso och apelsin. Det är gott.


106 Jag är trött och vill sova.

Dagens roligaste: Ärlan på åkern och snorren i fruu-uun.

Igår var Sandra och Erika (två NFK:are) hos oss för att rida. Det var faktiskt jättekul! Vi lånade in fjordingen Ria för att alla skulle ha en häst och allt gick hur bra som helst. Sedan åkte vi moppe vilket flickorna tyckte var hysteriskt roligt... Så kanske det var när man var femton, jag minns inte riktigt.

Just nu sitter jag på samhällslektion och dricker te och äter macka med brie och salami på. Det är försräckligt gott. Sophias röst är helt wieerd idag. Dessutom ser hon ut som Kristina Lugn idag. Typ såhär:


131 The day after yesterday

Jag kom hem rätt så tidigt (i mina mått mätt) efter gårdagens partaj. Det blev en riktigt trevlig tillställning. Det var kul att så många från klassen faktiskt kom! Dock var det några barn där som förstörde the party mood genom att stjäla alkoholhaltiga drycker från alkoholhaltigberättigat folk. Jag och Sophia agerade bartenders med fina proffsiga receptiga drinkar. (Ja, mamma, utan alkohol.) Heiborns hus är så stort och härligt. Fast det var över säkert 20 personer där, kändes det inte som en särskilt stor skara. Där var aldrig trångt (kanske när alla var i köket samtidigt...). Hela festen delades upp i små stationer. På altanen var det chill med värmen från grillarna, där satt man i skräddarställning och sjöng Kumbaya typ. Inne i köket var det krökakrökafyllevrål. Vid flygeln musicerade man med varandra och spelade saker ur Kristina från Duvemåla (de noterna stod framme). Vid sofforna i vardagsrummet fanns en myshörna med skvaller och tissel och tassel. Vid matsalsbordet åt man. Nere i tv-rummet var det soft chillande på hög nivå som gällde. På nedervåningen var det dancefloor deluxe i full gång med världens tryck och/eller hopp och lek i poolen som var aktuellt. Sen fanns det ju förstås diverse smårum allra högst upp för de som kände sig manade att stänga in sig for some dirty privacy. (Nej, mamma, jag ingick inte i den gruppen.) Trevlig kväll i trevligt sällskap. Trevligt trevligt.

Idag har jag legat och glassat i solen. Eller glassat och glassat... Jag har tvingat och plågat mig själv att ligga ute i solen x antal timmar. Jag är fortfarande a whiter shade of pale. Plötsligt kom morfar och herr Mogens hit på ett asoväntat besök. Det är visst då man ska ha Gevalia hemma. Ironiskt nog var kaffet faktiskt slut. Lite senare kom grannbarnet Julia med två vänner och jag höll ridlektion gånger tre. Nu är jag fruktansvärt utmattad trots att jag verkligen inte gjort något särskilt ansträngande idag. Imorgon kommer två tjejer hit från NFK som ska rida Chippe. Puh.

Nu ska jag gå och ta in hästarna som är på tomten och äter gräs. Sen vill jag allra helst bara gå och lägga mig, men det finns säkert 3894956 saker jag måste hinna med först.
Over and out.

Asrolig systembolags-reklam: http://www.youtube.com/watch?v=5kFSOUeK3hw

132 Party Animal är mitt tema

Jag sitter i mitt stökiga rum som jag ska städa alldeles strax och lyssnar på Fall Out Boy. Valborg var lika stillsam som vilken annan torsdag som helst. Lite skönt. Ikväll är det lite klassfest-aktigt hemma hos Heiborn, det ska bli trevligt tror jag nog. Jag ska ha på mig en zebrarandig cocktailklänning. Väldigt jag (...)


Party animal!

RSS 2.0