Ja, det är våren!

Nu har vi haft den årliga vårhälsningen och fick även det befriande beskedet att vi inte har någon engelska, jag tjatade även till mig en sånglektion eftersom jag inte har någon imorgon (då det är första maj och man är ledig). Nu sitter jag åter i datasalen och lyssnar på Måns Zelmerlöw! Jag kan tänka mig att gifta mig med honom, endast baserat på utseende alltså. Nu ska vi snart till PAUS och käka gott. Vi hörs lejter!

Vårvindar friska

Shit förlåt. Det blev så stessigt och sent igår så jag hann inte skriva nåt! Damn. Igår var det en solig och trevlig dag. Ensemblen var rolig och inte ett dugg flamsig. Jag har dessutom hittat den ultimata Posh Spice-klänningen. Just nu sitter jag faktiskt i datasalen och lyssnar på Stop med Eleonor. Ojoj nu ska vi snart samlas inför vårhälsningen. Ha det gött och jag ska uppdatera typ hundra gånger idag.


Lös hår


Det här med sär skrivningar kan ju verkligen bli extremt i bland. Och sen när använder vi stor begynnelse bokstav i fråga om nationalitet? Åh. Jag blir så trött. God natt.

Ritsch-ratsch, fillibom-bom-bom

Nu har jag kommit hem efter min långa, långa dag. Imp-lektionen var rätt soft och vi har kommit fram till vårbals-alternativen När vi två blir en, Umbrella och t.A.T.u-låten där de skriker massa ni vet? Eller det kanske de gör på alla låtar. Efter impen hade vi mentorstid där det inte sas något överdrivet relevant. Sedan, efter en pasta-paus, kompade jag Sophias terminslåt. Det blev väldigt a vista. Tänk vilken tur att jag är en sådan säker pianist! Mozarts hornkonsert i Eb var det. Sedan bar det av till NFK för veckans ridlektion. Nu är jag hursomhelst hemma och inne efter att ha gjort iordning stall och hästar här hemma. Nu bär det av till sängen dessutom. Sov så gott alla trogna läsare (typ två. På sin höjd.)

Wannabe Kenza. Typ.

Ja, jag vet. Jag är den officiellt sett sämsta blogg-uppdateraren. Men nu lovar och svär jag på allt som är dyrt och heligt att jag ska bli värsta super-bloggaren. Meaning uppdateringar typ flera gånger om dagen, dagens outfits, massa onödiga tråkiga inlägg utan någon språklig finess etc etc. Denna blogg-mani ska hålla veckan ut (minst).

Måste passa på att tipsa om en hemsida: http://www.davidsward.se/ Här kan man bl a ladda hem fina bilder på herr Swärd. Det har jag roat mig med den här morgonen som jag för övrigt försov mig på. (Säger man på? Försovit sig på? Äh. Jag är ju av annan nationalitet, då ursäktas felaktiga prepositioner.) Ett annat tips är boken Parfymen av Patrick Süskind, den är skitbra. Ni som har sett filmen och gillar den bör verkligen läsa boken!

Nu ska jag snart åka till skolan för imp-lektion och mentor. Jag kanske tittar in på  gemu-lektionen som pågår för att ta igen lite. (Hittade inte min kamera, så det blev ingen Dagens Outfit. Men det var kanske lika bra med tanke på hur jag för dagen ser ut.) Puss och Kram!


RSS 2.0