Miao

Nu blir det kulturnatt. Tjarå.


Om katten själv får välja

Ikväll är Yoshi inte hemma och Lilleman är överlycklig och går omkring och jamar i hela huset. Han har bott i stallet ända sen vi skaffade hunden. Men ikväll är han lycklig!


Bajs och kiss, mest bajs.

Jag vet inte om ni har upplevt det, eller jo det har ni förresten. Ni vet hur killar kan kommentera om hur skönt det är att bajsa? Ja, precis. Jag har alltid tänkt att det är något slags förkärlek till att som är lite äckligt och mest en tes att föra för att chocka och förbrylla (vi får skylla på avsaknaden av x-kromosom eller nåt). Och misstolka mig inte! Jag vill inte vara pryd eller så - det är skönt att bajsa, men inte till den nivå att det blir ett samtalsämne.

Men! Jag har en rätt rimlig teori om varför män uppskattar att lägga en kabel (typiskt manligt uttryckt) mer än kvinnor. Mannens g-punkt ligger ju någonstans i analen (se bild) och är man lättstimulerad antar jag att det uppstår njutning av annat slag än att bara bli av med sin avföring.

Så om en kille i er närhet någon gång kommenterar hur skönt det är med nummer två, kan ni ju tipsa hans flickvän om att köpa en strap-on?


16:e september

Hej! Jag har inte så mycket att skriva om. Men så här är det:
- Just nu håller vi på och säljer vårt hus. Det resulterar i att mor tvingar mig att städa varje vaken minut.
- Jag är tveksam till Marabou Passion. Den är inte direkt äcklig... Men den är fan inte god.
- En annan hund bet min så det började blöda och ha sig, hur beter man sig mot den andra ägaren då? Jag nervösskrattade.
- Ni vet hur alla tycker det är gulligt med fräknar? Jag tycker det är fult.
- Apropå första punkten är mitt rum så städat att det ekar när jag skriver på tangentbordet.
- Häromdagen var jag inne på GreenCha och såg att det ultimata partyfodralet jag har gått och suktat efter i nåt halvår reades ut för 30% av ordinarie pris. Det fanns en kvar. Det var inte min storlek. Det skulle funka om jag opererade in lite mer bröst och förlängde mina ben, men det känns ovärt.

Så, nu har ni pejl på läget. Herrå!


De japanska lyktorna under trappan är numera bortstädade.

Been there, done that, got the t-shirt

Okej, nu jävlar. Ja, jag vet - ni har hört det förr. Men nu menar jag det. Nu jävlar ska jag skriva blogg.

Min hund ligger och slickar omsorgsfullt på en mensfläck i min säng. Är det normalt?

RSS 2.0