16:e mars

I lördags var det fest hemma hos Ebba. Det blev en trevlig tillställning trots att jag och Sophia kände oss lite tråkiga. Sen sov vi två plus Olle i vår lilla bäddsoffa, det var trångt och väldigt varmt. Idag är det måndag och imorse sken solen. Det var väldigt fint men framförallt efterlängtat. Vår långa, långa samhällslektion kändes inte så jobbig att gå till när solen sken i nacken. Idag har jag köpt en såndär body ni vet, typ baddräkt i bomull. Jag upptäckte rätt snart ett stort problem. Hur gör man när man ska besöka toalett? I vanliga fall är det ju upp med kjolen, ner med tightsen and you're good to go. Men nu var det liksom knäppa upp de två knapparna på kjolen, dra ner dragkedjan, dra ner hela kjolen över rumpan, krångla av sig tightsen, kränga av sig bodyn - en arm i taget, dra ner även den över rumpan så det blir jätteknöligt nere vid knäna. Ska det vara så?!  Jag vet att Blondinbella brukar använda sig av det här plagget, så - Bella, om du läser det här, kan du förklara hur du gör? För övrigt sitter jag just nu och äter pizza och dricker coca-cola.


Jag i min nya body.

I love you more than smiiiles

Sand is overrated. It's just tiny rocks.

Fredagen den 6 mars 2009, Ebba och Ebbe har namnsdag. På grund av (eller tack vare) ett mail som Nisse hade skickat till Palle där han nämnde att han var sjuk, dök ingen upp på matten. Jo, Melanie och Alice och Robin. Vi andra satt i elevrummet eller låg hemma och sov. Det roliga var att trots att Alice ringer och säger att vi visst hade en vikarie, och Sophia för budskapet vidare till diverse ES2c:are som befinner sig i elevrummet, gör ingen någon som helst ansats att gå dit. Det var kul. Sen hade vi svenska där jag upptäckte att praktikanten stavar Linnéa: Lénea. Det var intressant och innovativt. Efter svensklektion följde samhällsprov! Mycket roligt. Efter det sånglektion. Inte jättekul och jag tyckte det var skönt när vi slutade. Så kan det gå. Sedan bar det av till Snäckan för en lunch. Därefter minglade jag och Martin på stan. Jag ville jättejättejättegärna stanna och sjunga Singstar i ett av spiralen-husen eller vafan dom heter. Utanför H&M iallafall. Men jag fick inte för Martin. Sen lekte jag och Sophia på Youtube och blev lite kära i både Gonzalo och Filip Berg. Sen åkte jag hem typ. Och så somnade jag i min säng. Sen gick jag ut till hästarna. Sen gjorde jag en kopp te och såg på film. Och nu är filmen slut. Och strax ska jag ut en sista runda till hästarna.
Sådärja. Nu saknas bara en Dagens Outfit och lite bilder från asos.com på gladiatorsandaler eller så.
Om jag vore en sim skulle min behovs-mätare se ut såhär:



Fast jag är inte så glad som bilden visar.
Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Godnatt!

Heja högern!

Jag har en ny teori. Ni vet hur äcklig skolmaten är? Skolmaten betalas av kommunen, som får pengar från staten, som i sin tur blir finansierade av oss skattebetalare. Nu med alliansen i makten sparas det ju som bekant så mycket pengar som möjligt. Så det dras in lite här och var på onödiga saker, typ sjukvård och skola och annat under kategorin offentlig sektor. Där under går även skolmaten som den här posten handlar om. Hursomhelst, maten i skolan görs helt enkelt så äcklig som möjligt. Detta leder till att vi elever går och äter på annat håll. Våra pengar går alltså till diverse snabbmatsställen och ICA etc. Dessa kedjor betalar ett antal olika skatter, som för övrigt med all säkerhet är höjda om Fredrik får bestämma, och moms och allt vad det är till staten. Alltså: staten sparar inte bara på att servera äcklig mat - dom tjänar på det också. En jävla konspiration, det är vad det är.


RSS 2.0