En månad kvar till julafton

Idag har snökaoset eskalerat avsevärt. För er som har missat det, så driver jag en kampanj: Våga Vägra Vinter (VVV). Att "vägra" vintern är väl kanske inte det lättaste när den är så extremt påtaglig, men VVV går iallafall ut på att vägra frysa under vinterhalvåret. Det lyckades jag med idag! Attans att jag inte gjorde en "Dagens Outfit" som Kissie och Kenza och Kussta och Kelsa och Kanza och allt vad de heter gör. Isånafall hade bilden föreställt mig med en stor jävla stickad aströja på mig och ett par stooora jeans (så man får plats med 70 tights under) och världens varmaste skor. Och min superröda ha-på-mig-ute-i-stallet-när-det-är-20-minus-och-man-dör-av-köldskador-jacka. Tråkigt för er som frös, att ni inte är med i VVV. Nu ska jag rita en bild i Paint för att ni ska se hur jag såg ut:




















































Sådärja. Tyvärr kom superskorna inte med, men men. Ja, så här ser jag ut utan smink för övrigt. Om ni inte kände igen mig eller så...

Vi hade en liten trapphallskonsert idag också. Det var.. stimulerande. Jag och Palle sjöng Drömmar av glas och det gick rätt bra. Stående ovationer och alla möjliga eloger till Melanie för övrigt, ojojoj vad bra. Nej, alla var ju bra! Eller, många iallafall. Folk är så duktiga så man blir ju alldeles förtvivlad!

Just nu sitter jag och äter chips. Kom att tänka på det när jag upptäckte hur flottigt och saltigt tangentbordet plötsligt blev. Ungefär nu ska jag gå och lägga mig.
Over and Out. xoxo (vet fortfarande inte vad det betyder...)


Det snöar

Den första snön har som bekant fått sitt fäste i Norrköping stad. Det illustrerar jag med en mysig bild av värsta snygga gänget som är på väg till Kuriosa för att sitta där aaaaaslänge.


"Jag diggar alla snöflingor. Det gör bilden värsta sweet."   -  David

Lägenhet?

Nu är det så här va.. Att jag och min Olle letar ju som bekant (?) lägenhet. Därför tänkte jag att eftersom alla våra ansökningar mer eller mindre avslås kan jag tänka att "om inte vi kan komma till lägenheterna, kan lägenheterna komma till oss!" Det är så man arbetar sig uppåt här i livet. Think outside the box.
Så, om du har en lägenhet som du vill hyra ut, hör av dig! Här följer några mycket små, men viktiga kriterier:

- Max 500 meter till stadsbiblioteket/Söder Tull/skolan.
- Max 2000 kr/månad. Ej kallhyra.
- Minst 3 rok, typ 120 kvm.
- Gärna balkong/uteplats.
- Färdigmöblerad och designad av ett känt namn eller ett program.
- Nyrenoverat design-kök. Typ Marbodahl eller så.
- Stor, fet plasma-tv.
- Bastu och jacuzzi ska finnas. Med bubblor.
- Grannar som uppskattar vilda partynätter.
- Golvvärme på toaletten. Och hallen. Och sovrummet. Och köket. Golvvärme överallt.
- Ett vitmålat rum med endast en röd flygel i. (Fan vad coolt.)
- Det ska ingå en hushållerska. Som bara pratar spanska! Men hon får inte vara snyggare än jag.
- Det ska finnas underjordiska tunnlar med snabba actionfilms-fordon som går direktanslutet till Kristinaskolan, Rejmyre och Nartorp.

Så, hör av dig, du fastighetsmäklare!

The Naked Truth, 11 sanningar o

>  Jag kan lätt kissa i duschen om jag blir akut kissnödig under duschens gång. Hell no att jag ska avbryta den, bli kall, och sitta halvblöt och med schampoo i håret på en kall toalettsits...

>  Alltid när jag ska tvätta bort mitt smink på kvällarna så smetar jag ut det jättemycket och leker att jag är emo, kiss-medlem eller jätteolycklig och har gråtit massor.

>  Jag har massa tvångstankar. Till exempel måste (måstemåstemåste) jag gå ett jämt antal steg på underlaget jag vistas på. Typ ett golv med en matta på. Folk anmärker ibland att jag snubblar, men det är bara jag som tar ett extra steg för att jämna ut rättvisan och balansen mellan det onda och det goda och för att upprätthålla universums balans.

>  Jag njuter när min pojkvän blir svartsjuk. Alltså... Inte jättejätte så det skadar vårt förhållande, utan bara litegrann så han blir sådär extra kärleksfull mot mig. (Oj, jag drabbades av en ny, konstig känsla! Dåligt Samvete brukar de dödliga kalla det, tror jag.)

>  Jag är jättebra på att ljuga. Är det en merit på ett CV?

>  Jag gråter till Extreme Home Makeover. Folk blir så glada när de får nya, hypermoderna hus när de bara bott i trädkojor innan och familjefadern dött när han skulle rädda en skolklass ur en brinnande buss och den yngsta dottern är allergisk mot el, vatten, luft, sin egen avföring, trä, pollen, tyg och andra människor och alla andra syskon har femton olika bokstavskombinationer så det är jättesynd om dem i skolan och alla retar dem och det enda friska (äldsta) barnet måste ta hand om hela familjen och även modern som är så ledsen över att allt är så jävla åt helvete så han har behövt att växa upp jättefort och typ gått miste om hela sin ungdom och mamman är asgodhjärtad och alla pengar de mot all förmodan får ihop skänker hon till den lokala kyrkan. Men sen - när Ty och gänget kommer och väcker dem och de inte har nån som helst aning om det så blir de jätteglada och astacksamma och får åka till Disneyland och blir ännu jättegladare och astacksammare. Men den absolut känsligaste punkten är ju såklart när familjen kommer tillbaka från semestern och ser sitt hus med värsta specialfunktionerna och massa coola saker som de egentligen hade kunnat leva utan. Då brister det. Då sitter jag och tjuter floder till smäktande stråkar och före- och efterbilder.

>  Jag har uppfyllt min underbara pojkväns (och alla andra dataspelfantasters) aldrig-kunnat-föreställa-mig-i-min-vildaste-fantasi-dröm. You go, girl.

>  Jag behöver duscha på morgonen. Annars är jag helt ur funktion hela dagen. Det har ingenting med renlighet eller hygien att göra. Jag kan ha duschat på kvällen och lagt mig i rena lakan för att spara mig en halvtimme på morgonen, men nej - då vaknar jag ändå 05:10 och kan inte tvinga mig att ligga kvar.

>  Jag är sjukligt rädd för spindlar.

>  Jag gillar när min respektive behandlar mig som en Ung Vänstrare absolut inte vill bli behandlad - taken care of, tar bort stora farliga saker som lilla flickan kan vara rädd för (läs ovanstående punkt), fixar och donar och gör så att hon själv inte behöver lyfta ett finger. Helt enkelt när han behandlar mig som en bortskämd, handlingsförlamad, okapabel till någonting, hjälplös, tafatt, helt osjälvständig kvinna. Åh, jag älskar min pojkvän!

>  Jag kan ett flertal wow-termer och jag drar mig inte för att köra CS i datasalen nån håltimme då och då.

Jag känner att min lista kan fortsätta i all oändlighet nu när jag väl kom igång. Men jag måste ju hålla er förväntansfulla så jag har några läsare alls!




Helt apropå ingenting, får en bild på mig och min smokin hot kusin följa med.
Thailand för ett år sedan. Åååååååhh...

Mina stora kärlekar

Jag ska härmed göra en bekännelse, det är lite Jerry Springer-varning på det jag nu ska avslöja. Men jag har bestämt mig för att vara helt öppen och ärlig, eftersom jag inser att det inte kommer att gå att dölja mycket längre. Så med risk för att verka lösaktig så ska jag berätta om mitt kärleksförhållande till inte bara en kille, utan jag har tre pojkvänner samtidigt! Chocking truth, jag vet, men som ni snart ska få höra så är det nästan bara fördelar med polygami. Man kan ju också säga att jag slår är ett slag för jämställdheten. Tjejer får ju aldrig se åt mer än en kille åt gången, medan killar bara blir höjda till skyarna ju fler flickvänner dom har. 


Jag är alltid omsvärmad och omhuldad, dom uppvaktar mig ständigt på de mest charmanta sätt. Är den ena upptagen så har i alla fall en av dom tid för mig... Vad mer kan en flicka begära? Man hör om andras förhållande, det verkar så oerhört långtråkigt och tjafsigt. - Min kille är sur på mig och jag vet inte vad jag ska göra... - Min kille gjorde slut igår, nu är jag ensam igen... - Min kille har träffat en annan, vad ska jag göra? Ja, ni fattar vad jag menar, det här är problem som jag helt slipper ifrån. Visst har vi konflikter emellanåt, men det är på en helt annan nivå. Jag kan bara vända mig till en av mina andra kavaljerer, det går en tid, sen vet jag att den bråkige snart kommer krypande till korset. Det är en fantastisk känsla att vara så älskad som jag.


Den jag har varit tillsammans längst med, är äldst och otroligt snygg. Han är rödhårig, jag brukar inte gilla rödhåriga, men han ser verkligen bra ut idet! Han är smart, proper, självsäker, är ganska muskulös, sportig (håller på med höjdhopp), ja en riktig svärmorsdröm faktiskt. En gång bröt han benet i något hopp, han blev gipsad och fick ligga på sjukhus. Det tärde en del på vår relation, för han hade ont och ville aldrig göra något kul under den tiden. Han tyckte nog mest synd om sig själv och ville vara i fred. Hans stora ego fick sig väl en törn. Det var faktiskt under den perioden jag träffade kille nummer två.


Han är helt annorlunda. Han har långt svart böljande hår. Han är mer den mystiska, tysta typen. Han är otroligt blyg och lite osäker. Ibland kan jag få en känsla av att han skäms för mig på något sätt, för han vill bara träffas på tu man hand. Om han är hemma hos mig och det kommer någon som ska hälsa på, då går han. Han är en riktig skogsmulle, alltid vill han vara ute i naturen, oavsett väder och vind. Höjden av romantik för honom är en picknick ute i det fria vid någon liten solbelyst tallglänta. På så vis skiljer vid oss mycket från varandra, det är ju inte riktigt min grej... Men då kan jag träffa min tredje man.


Nej, han är verkligen ingen man. Han är en oborstad pojkspoling. Vi började träffas i somras. Han är yngst av dom tre och det märks tydligt. Han är verkligen omogen och barnslig till sättet. Han ser lika bra ut som dom andra. Han är lite grungetypen, mörkblond, långt ovårdat hår, det har börjat bildas ofrivilliga dreadlocks i hans hår, till mina föräldrars fasa, han lägger ingen tid alls på sitt utseende, och hans hygien är väl sisådär. Men han är alltid påhittig, rolig och kreativ. Man har aldrig tråkigt med honom. Fast ibland blir han bara för mycket, så då brukar jag inte träffa honom på ett tag.


Dom tre vet alla om varandra. Ibland leder det förstås till konflikter och svartsjuka, men det brukar lösa sig. Alla tre har faktiskt accepterat varandras existens till min stora glädje, för det är ju jag som tjänar på det hela. Ibland händer det att vi gör något tillsammans alla fyra, fast det blir inte så ofta. Det är alltid någon som överreagerar och blir tjurig och gå sin väg. Killar är ju så där, dom vill alltid ha ens odelade uppmärksamhet.

   

Men nu vet jag att det kommer att bli en batalj mellan oss allihop. Nu är det slut på kel och smek för ett tag. Jag vet att mina tre killar kommer att bli arga och tjuriga på mig. Det är nämligen dags för avmaskning idag, och då kommer deras fräsande, klösande och morrande personligheter fram. Mjao...








Höst

Jag har tagit ett lååångt lov från allt som har med virtuell kontakt att göra. Ja, okej, det kanske beror lite på att man tappar tålamodet när man har med min dator att göra... Men nu är jag tillbaka i banorna. Jag måste be om att få klaga på vädret. Jag läser diverse människors hyllningar till höstens alla vackra färger och hur mysigt det mörka och ruggiga vädret är. Jag tycker inte att det företer sig så. Och det här med "vintertid"? Är det inte självklart att man vill att det ska vara ljusare längre på dagen? Tänk på alla småbarnsföräldrar som inte vill att ungarna ska behöva sitta inne och titta på film klockan fyra bara för att det är för mörkt att vara ute då. Eller alla hundägare som får treva sig fram i Vrinneviskogens mörker och på skumma bakgator i Eneby? (Är Enenby skumt förresten? Tog nåt som lät så..) Eller sådana där som gillar att gå på promenad. ELLER alla stackars hästägare som inte har en chans att hinna göra något med pållarna efter mörkrets inbrott. Sommartid året om säger jag bara! GMT+2 eller vad blir det? Hursomhelst, vädret är något för kallt för min smak. Höstdagar kan vara väldigt vackra, när solen skiner genom löven som kastar ett slags skimmer där man går. Men det här råkalla och bittra är bland det tråkigaste jag vet.

Igår hade ES1c familjekonsert. Det var riktigt bra! Jag förvånades av den höga kvalitén på alla enskilda nummer. Dock var väl helheten något diffus och det tog en stund innan man kände att konserten verkligen började. Men nu är jag petig, det var verkligen bra!

I sommar har jag jobbat massor. Oj, det känns som en hel evighet sen nu när jag tänker på det. Min lön försvann på en vecka typ.. Nej då, jag fick inte dåligt betalt.

Det finns så många människor jag tycker om. Jag har aldrig varit den där åh-jag-älskar-min-klass-mest-i-världen-puss-på-er-typen, men just nu måste jag få flyta ut ur mina ordinarie ramar och kommentera att min klass är helt underbar. Det var inte förän Matilda började i klassen och vi pratade lite om den, som jag egentligen fick upp ögonen för att vi är ju faktiskt rätt så uppdelade i små gäng. Det klingar rätt så surt i vanliga fall, men i vårt fall tycker jag inte att det gör något! Ja, klassen tycker jag om mycket just nu.

Nej, nu ska jag göra något annat. Typ äta kaka.
Over and Out.

RSS 2.0