Sky hon är så snygg och het, nästan som en get.

Torsdag: Sky kommer till skolan klockan tolv. Lagom att se några prima föredrag :) ojoj, börjar dra ihop sig! Vad ska jag skriva om?? Jag har funderat på att tala om kroppsspråk. Det kan bli intressant. Sedan hade vi engelska, och det bidrog till att min dag blev så bra(!). Ni förstår, Lasse från universitetet erbjöd mig att söka upp honom ifall jag planerade att fortsätta mina engelskastudier i framtiden. "It would be a blast having you as a student!" Jag har altså nu en ny stor kärlek i mitt liv.
Fredag: Underbart väder!! Verkligen extremt härligt. Vi låg och glassade utanför Kristina (i mitt fall) fram tills typ tolv. Nice! Gemupianot var otroligt underhållande, som alltid (...) Vi fick sluta tidigare från svenskan och vi repade lite kvartett inför den annalkande konserten. Var och fikade med Linnea och Sophia. Och Rikard var där med tror jag, men han gick när jag kom. Hm. Senare på kvällen hade vi då som sagt konsert. Det var en mindre kammarkonsert för Suzukieleverna, men vi i kvartetten hoppade in som lite programutfyllnad. Jag störde mig lite på att det inte rikigt framgick, att vi var ombedda att spela och allt det där. Jag glömde allt vem universitets-Lasse är, för en gammal kärlek till mig dök upp: Torstein, cellist i SON och vår coach under den senaste sportlovsorkestern. Dock måste jag ju inse att han är några decennier äldre än jag, så jag satsar på hans underbarn till son istället! När han kom upp på scen och körde sina två satser satt jag bara och.. gapade! Herreguuud, hur kan man vara så begåvad? Efter konserten var jag bara tvungen att tala om för honom hur duktig han var och jag hade ju tänkt mig att han med en lite gullig röst skulle svara "tack" lite blygt. Men han kom med värsta "Tack så mycket." (läses med myndig, lite mörk röst) "Jag uppskattade er kvartett mycket. Ni har en fin klang tillsammans blablabla.." Och det tyckte jag var lite kul. Att han hade värsta bra kommentarerna :P Åh, jag kanske ska nämna att han är sju år gammal. Ett rätt så relevant fakta i sammanhanget.
Heeeeeelg!: Solat. Det räcker som sammanfattning tycker jag.

Måndag (idag): Terminsuppspel! Gick väl inte så bra som det hade kunnat.. Var sjukt nervös (ingen aning om varför) och väldigt ouppvärmd. Men vafan. Jag har nu ett nytt projekt: jag ska spela Allegro Appassionata har jag tänkt. Nästa familjekonsert, det saknas lite cellomusik tycker jag! Annars har dagen varit rätt slapp måste jag säga. Folk jag lyssnade på var duktiga :) Dagens favorit blev ändå Martins Isn't She Lovely! Underbart!

Var på stan en sväng och jag drabbades av någon slags shopping-mani! Måste tillägga att detta är ett väldigt ovanligt tillstånd för mig att hamna i. Jag är bara inte den typen. Men idag var det extremt! Varenda affär vi gick in på hittade jag nåt fint som jag bara var tvungen att köpa! Jag har hittat en jättebra klänning att ha på balen också! Hursomhelst så behärkade jag mig något (endast tack vare min förr nämnda sviktande ekonomi och Martin och Sophias tveksamma miner) från att sätta mig själv i en total konkurs. Jag köpte iallafall en Magnolia-jacka. I vanliga fall hade jag inte köpt den, men den hade kostat 995:- och låg nu på 199:-!! Vad gör man då?? Man bara måste ju köpa den! En fin klänning från Cubus :) och en t-shirt. Runt 600 spänn blev det. Det är väl inte så farligt? Eller? Neeeeeeee. Såg ett par underbara skor på Wedins också. Nej, två par tillochmed. Och superheta byxor på Vero Moda! Dom var lite "Sky". Det bådar inte gott :P Och en asfin jacka nånstans, minns inte var. Och en underbar klänning på Vila! Och så hittade jag ett väldigt fint linne på MQ också. Asså, fan, sånt här vill jag stänga ute från min blogg. Vad ska ni tro om mig egentligen?! Fan, ville gå till New Yorker och GreenCha också, men jag fick inte (för mig själv). Längtar tills mitt jobb börjar, so das ich kann geld verdienen, vilket leder till att jag kan ägna mig åt liknande raider i vår vackra stad!
Apropå det, hur mycket är skäligt att tjäna när man jobbar i livsmedelsaffär? Jag har i uppdrag med att komma med löneförslag, men jag har ingen aning om vad man bör tjäna. Jag ska jobba 9-7, rätt många timmar. Och jag får inget ob-tillägg. Vilket är himla dåligt.. :-/ Hur mycket ska jag ta betalt?


Olle 18 år!

Nationella gick bra!!? Jag är fortafarande hänförd av mina matematiska prestationer.
Vi spelade kvartett idag på mukon, det gick väl sådär. Det går framåt iallafall. Konsert på fredag Hörsalen. Kom dit! Och just nu avskyr jag verkligen vår ensemble-låt. Jag har aldrig tyckt om den, men nu föraktar jag den. Tjatigt tjatigt. Tack och lov för Jim, han räddar verkligen hela lektionen. Fast just idag måste jag säga att vi hade ett bra flow! Effektivitet var ordet.
Tyväääärr så försov sig Martin och glömde en viss liten pinal där hemma. Men Olle får sin present imorn istället! Uggelspionernas (skräddarsydda) Partymix!
Pga ovannämnda konsert så blir det förmodligen inget sova-hos-sophia-och-ligga-by-the-pool-och-bli-brun på fredag. :( Synd tycker jag, för det hade varit roligt.
Jag planerar att ta en sovmorgon till svenskans start imorgon (12:00) Det låter väl bra?

image15
Bara för att hon är snygg.

6:e maj


Rätt slapp dag idag. Ingen cellolektion idag utan tar den på torsdag. En historialektion jag mestadels sov på. Nej, jag imponerade genom att veta vilka änglamakerskorna var också! Yes. Efter lunch var det matte. Jag var där i typ 10 minuter sen "gick jag på toa". Vi övade kvartett! Trevligt trevligt. Börjar bli bättre! Ingen musikdata, tack Ulf. Sen hade vi engelska. Hm. Typ då. Väl hemma gick vi med hästarna till lite pre-sommarbete. Dom blev glada.

Imorgon fyller Olle 18! :D Grattis, grattis. Vi har ju världens bästa present kan jag ju tillägga.

Sophias och mina konster börjar bli bättre! Övade idag utanför Kristina, och vi var bässssst. Hoppas för allt i världen att Krumpi snart mår bättre. :( Vackrast i världen är hon.

Just nu pluggar jag mitt favvo-ämne -.- Imorgon har vi nationella i just matematik. Jag känner mig inte riktigt redo för det. Men jag får väl skylla mig själv. Faktiskt!

Nu är klockan över tolv och det är den 7e teoretiskt sett. Spring och köp ut på krogen Olle!!
Godnatt!



update.. Här är då det snygga skivomslaget! (lägg märke till Los Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaall!!!!!!!!!)
image14

Dear, Dear Diary

Kulturhistorian var mest komisk. Jag fyllde ut papprena genom att omvandla samma formulering hela tiden. Hoppas att han tappar bort sig i mitt invecklade språk istället för att upptäcka att det inte finns ett enda fakta med i texten! När det kom att beskriva musiken var det ju bara "Jag tycker att.." "När jag spelade Wagner för första gången så blabla.." "Musikens otroliga vidd.." Alltså, inte ett enda fakta, utan bara självupplevda tankegångar. Påspädda med lite fina ord. Kanske en och annan osanning.
Efter skolan blev det att ligga på gräset i solen och värmen, slappt eller vad? Sen försvann Sophia och så småningom Olle så jag blev ensam kvar :(  Sedan, hör och häpna Kristinaätten, övade jag igenom kvartettlåtarna! En liten stund iallafall.
När jag skulle hem träffade jag Simon och vi gick och fikade en stund. Skitmysigt med uteserveringarna nu när även kvällssolen värmer. Han skulle inte till Söderköping sen så jag fick åka buss ändå. Taskigt. (: Jag har numera förfogande till hans lägenhet i Norrköping! Egen nyckel och allt. Känns väldigt.. Proffsigt på nåt sätt. Skönt när det blir sena kvällar och sånt. Lätt ha fest där i smyg!
Nu ska jag officiellt sett sova, men förmodligen blir det en natt fylld av den mest underhållande formen av kommunikation: sms. Mysigt må jag säga.

Jag är så jävla sjuk

Blev inte att gå till skolan imorse ändå.. Hostar och har feber och är allmänt jättesjuk. Men - trogen till skolan som jag är tog jag mig in nu lite senare och deltog på kören. Kuhi-provet antar jag är oundvikligt eftersom jag är här nu. Jag är väldigt sugen på glass kan jag ju även säga. Hallon/saffran/choklad here I come.


Utfyllnadsmaterial

Då min nyskapade blogg känns lite tom fyller jag ut med lite gamla saker jag skrivit i min dag :D

image12
Random person ville min mamma poängtera att detta är (:

Författad sön 22 juli, 2oo7

Förra veckan togs min Ullared-oskuld. Det var underbart! Jag hade föreställt mig ett oversized ÖB; lika tomt på varor och med endast okända öststatsmärken på konservburkar och sådant... Men, ack så fel jag hade! Det var en riktigt trevlig upplevelse!

Det var relativt lätt att skilja den normala shopping-fantasten från den så speciella Gekås-veteranen. Den där sorten som bor på campingen och har med sig fika i bilen och som anländer till entrén fem timmar innan affärerna öppnar. Själva kom vi runt tolv efter en inte alltför bekväm bilresa. Sedan letade vi parkeringsplats i en halvtimme ungefär. Parkeringen var större än Nartorp typ. Till sist gjorde vi en egen parkeringsruta, väldigt nära entrén dessutom. När vi klev ut ur bilen och granskade vårt verk med välbehag, fick vi många irriterade och ogillande blickar från hederliga kunder som valde att gå tre kilometer från sin bil med skrikande ungar klängandes runt benen och blodsockerfallet värre än någonsin och de femton ostyrbara kundvagnarna rännandes överallt. Vi kände inget dåligt samvete.

När vi väl hade kommit in var det väldigt, väldigt mycket folk därinne. Man kan tro att de ovannämda veteranerna har något slags förflutet som quarterbackar (det var den enda amrikansk-fotbolls-termen jag kunde..). De betedde sig så iallafall. De tog ett stadigt grepp om sin kund/pansar-vagn, läste på sin inköpslista, lokaliserade var deras vara befann sig, och tryckte målmedvetet på. Tänk lite ubåt i krigsfilmer. I början mesade jag och mamma och bad om ursäkt om vi nuddade någon (vilket var oundvikligt) och flyttade oss ur vägen om någon speciellt våldsam kund kom farande med blicken fäst vid horisonten. En footballsspelare som är på väg att göra en touchdown. Vi gick runt lite planlöst och såg oss om lite lojt. Till en början. Efter en kvart eller så upptäckte vi att det enda sättet att ta sig fram här, var med en väl utarbetad taktik och ett målmedvetet sinne.

Vår räkning slutade
till slut på 4 357:-. Riktigt bra med tanke på att det låg flera hästtäcken i kundvagnen som i vanliga ridsportsbutiker kostar minst tre gånger så mycket. Hemvägen tog lång tid och var tråkig. Men det var det nog värt. Dock skulle det vara nödvändigt att övernatta där, då det krävs iallafall två dagar att hitta allt man vill ha. Det enda som kan hindra en är väl en sviktande ekonomi, som i mitt fall. (:

Nu tycker jag nog
personligen att jag snart kan betrakta mig som en hängiven Ullared-veteran? Jag måste jobba på min våldsamhet lite till bara.


Update

image10
Sunny day ♥

Me and my mother var och kollade på nytt sommarbete idag. Ligger tyvärr lite långt bort, men det blir på vägen till jobbet så det är ju smidigt och bra. Forhoppningsvis blir det lite fler hästar där också om grannen Jenny har sina där också. Alltid trevligt med fler! <enparentes>Jenny på Nautilus om ni har hört radioreklamen.. Enklare, säkrare, effektivaree-eee, Nautilus, Nau-ti-lus! Ni vet..? Nej kanske inte.</enparentes>
Körde på lilla moppen också! Jag är lätt tillräckligt skillad att få hänga med moppegängen i Bottna nu! Om det nu finns några sådana. Har varit himla fint väder hela dagen, men tyvärr är jag sjuuk och har inte riktigt kunnat ta så mycket advantage av det som önskat.
Verona är halt så träningen ligger verkligen i nån slags stiltje just nu. Rätt trist. Och så är hon en idiot när det kommer till lastningen. Biaatch.
Vet inte rikigt om jag ska gå till skolan imorgon. Förmodligen inte. Åh nej vad tråkigt att missa kulturhistoria-provet! :D


Sky's vårtecken!



- Påskliljor står i full blom i Nartorp (:
- Halvnakna pojkar börjar synas här och var!
- Amiralfjärilen har synts till mer än en gång
- Humlan likaså
- Tulpaner gror för fulla muggar
- Tusenskönorna sprids fort över gräsmattorna
- Scillan växer längs hela promenaden (:
- Eleonors bröst har blivit spetsiga och långa. Ett säkert vårtecken!

Rookie som fan

Nej, detta är ingen blogg i den typiska "fashion"-andan, men jag fann ingen annan layout som jag tyckte matchade mig. Blogg är något jag alltid har föraktat  ogillat  aldrig har förstått mig på riktigt. Men på senaste tiden har jag funnit mig själv att flera kvällar sitta och läsa helt okända människors bloggar, blivit både inspirerad och fascinerad, uttråkad och underhållen, glad och ledsen, och det är väl lite det där som är poängen - att man erbjuds en fribiljett in i någon annans liv för en stund. Så - blogg.se here I come liksom! Jag måste ju dock tillägga att jag är en dålig författare och förmodligen kommer detta projekt, precis som så många andra, läggas ned på grund av min oförmåga att hålla the spirit uppe..


RSS 2.0