Wannabe Kenza. Typ.

Ja, jag vet. Jag är den officiellt sett sämsta blogg-uppdateraren. Men nu lovar och svär jag på allt som är dyrt och heligt att jag ska bli värsta super-bloggaren. Meaning uppdateringar typ flera gånger om dagen, dagens outfits, massa onödiga tråkiga inlägg utan någon språklig finess etc etc. Denna blogg-mani ska hålla veckan ut (minst).

Måste passa på att tipsa om en hemsida: http://www.davidsward.se/ Här kan man bl a ladda hem fina bilder på herr Swärd. Det har jag roat mig med den här morgonen som jag för övrigt försov mig på. (Säger man på? Försovit sig på? Äh. Jag är ju av annan nationalitet, då ursäktas felaktiga prepositioner.) Ett annat tips är boken Parfymen av Patrick Süskind, den är skitbra. Ni som har sett filmen och gillar den bör verkligen läsa boken!

Nu ska jag snart åka till skolan för imp-lektion och mentor. Jag kanske tittar in på  gemu-lektionen som pågår för att ta igen lite. (Hittade inte min kamera, så det blev ingen Dagens Outfit. Men det var kanske lika bra med tanke på hur jag för dagen ser ut.) Puss och Kram!


Kommentarer
Postat av: Lena

JAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D SKYBLOGGSKYBLOGGSKYBLOGG! :D:D:D:D:D

2009-04-29 @ 21:39:38
URL: http://jordgubbslena.blogg.se/
Postat av: Lena

I'm Your biggest fan! ;)

2009-04-29 @ 21:40:09
URL: http://jordgubbslena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0